Dansk – Tysk Gruppe

 

Bilder 2017 4

Vi tager hånd om og passer på hinanden. I vores daglige morgenkreds bliver vigtige temaer vendt og diskuteret, og vi lægger vægt på at hvert barn bliver set og hørt. Børnene i den danske gruppe er gode til at lytte til og forstå hinanden. Vi møder alle børn i øjenhøjde, og alle har medbestemmelsesret i gruppen.

Den frie leg giver læringsmuligheder, som vi pædagoger ikke kan skabe på samme måde, og derfor har den frie leg en stor plads i vores hverdag. Vi lærer bedst af og med hinanden.Vi har en ugeplan med faste tilbud og  fokuspunkter,  men der er altid plads til at vi sætter børnenes individuelle ideer og behov først.

Vi besøger gerne hinanden og vi tager ud af huset på udflugt til nærliggende oaser. Vi tilbringer meget tid udenfor, og vi skaber plads til børnenes bevægelsesbehov.

Vores dør står altid åben, så der er plads til at man kan lege på tværs af grupperne.

METTE
Jeg hedder Mette. Jeg er gruppeleder i den danske gruppe, og jeg har taget pædagoguddannelsen i København.
Jeg kom til Berlin i forbindelse med min uddannelse i 2013, og da jeg havde færdiggjort min uddannelse, begyndte jeg i august 2014 at arbejde i Kita Lillebror i Nestgruppen. I juni 2016  begyndte jeg at arbejde i den danske gruppe.Jeg kan godt lide at være ude, og jeg synes det er vigtigt at give børnene en viden om og forståelse for naturen, selvom vi bor i en storby.
Jeg synes det er spændende at lave kreative tilbud i forskellige udformninger sammen med børn. Æstetiske læreprocesser og hvordan man lærer med sanserne og gennem en aktivitet eller en leg er noget, der interesserer mig meget.
Jeg er en stor tilhænger af børn, der hopper i vandpytter, leger med vand og mudder og bliver dækket til af maling.

 

SILJA

Jeg hedder Silja. Jeg kom til Berlin i 2012 hvor jeg arbejdede som danser, koreograf og danselærer. Jeg har arbejdet i den danske gruppe siden februar 2016 hvor jeg startede pædagoguddannelsen i Berlin. Jeg arbejder mandag til onsdag, og jeg er færdiguddannet i februar 2019.

Jeg kan godt lide at lave kreative tilbud og være i naturen. Jeg synes det er rigtig spændende at opleve dagligdagen sammen med børnene.

Advertisements

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s